Искате да промените усмивката си? Фасетите могат да променят не само усмивката ви, но и значително да подобрят излъчването ви!
 Фасетите дават отлични резултати при корекция на естетически несъвършенства, при това с максимално щадене и грижа за запазване на здрави зъбни тъкани.


Процедурата се прилага:

  В случаите, когато има разстояния между предните зъби или има промяна на формата на зъбите. Ако вие имате по-къси или тесни зъби и това е нещото което винаги ви е дразнило, то тогава, с поставянето на няколко фасети може да промените изцяло усмивката си.
  Имате кафеникави петна по зъбите, потъмняване на зъб в следствие на кореново лечение или просто цвета на зъбите е по-жълтеникав от другите. Ако не харесвате   цвета на зъбите си поради някои от горе изброените причини, които трудно биха се повлияли от избелващите системи, то фасетите лесно ще допринесат за постигане на желаната белота.
  Когато имате наличие на много пломби по предните зъби
  В някои от случаите с ортодонтски дефекти, като например леко изкривени зъби
  В случаите, когато има наличие на счупен зъб във видимата част на усмивката
  В някои от случаите фасетите освен за естетика се използват и за лечение на зъби след проведено кореново лечение, подложени на голямо натоварване и с риск от счупване.